Rólunk

Kapcsolódj ki Szarvason a Holt-Körös partján! Szeretettel várunk Titeket a frissen felújított nyaralónkban! Gyönyörű környezetben, a városi zajtól távol, egy rendkívül csendes helyen található. (Nincsen szemben szomszéd)
A nyaraló, mely Szarvason Mótyózugban a Kákafoki-Holtágon található, 2020-ban teljeskörűen fel lett újítva,mely 6 személy kényelmét szolgálja. 

Az épület két szintes. A földszinten egy amerikai konyhás nappali található, valamint a fürdőszoba. Az emelet egybe nyitott légtér, itt találhatóak a fekvőhelyek. Az emeleten klíma biztosítja a kellemes pihenést. A földszinten egy kihúzható kanapé található, az emeleten 3db 1 személyes ágy, valamint egy franciaágy. 

A házikó közvetlen vízparttal rendelkezik. Partja 10 méter széles, 70nm-en térkövezett,  A parton 8 személyes szaletli, bográcsozó, szalonnasütő várja a kedves vendégeket. Horgászatra használható a saját stég, de akár a partról is kényelmesen lehet horgászni. Továbbá rendelkezésre bocsájtunk elektromos motorral felszerelt csónakot is.

A gyerekekre is gondolva kialakítottunk egy játszóteret, ahol kis bunker, homokozó, hinta és csúszda található. Ha mindezt megunják, akkor ki tudják magukat tombolni a 360cm átmérőjű trambulinban. Eközben anyáék tudnak pihenni a hintaágyban, a hűvös árnyékban.

Ha még ez sem volt elég, akkor rá lehet pattanni a kerékpárokra, és bejárni a Körös vidék zeg-zugos részeit.

A nyaraló teljesen felszerelt: mikró, hűtő,fagyasztó,vízforraló, kávéfőző, evőeszközök,szendvics sütő, edények, grillezéshez és bográcsozáshoz szükséges eszközök, elektromos grill, gázpalack, tüzifa, bogrács, Kábeltévé, korlátlan internet,  hajszáritó, kerékpár, játszótér, trambulin, Csónak stb. Az összes eszköz dijmentesen áll a vendégek szolgálatára.

Háziállatokat nem tudunk fogadni. 

További információ emailben vagy telefonon:

info@nandinyaralo.hu 

+36/70-387-9769