Gyakran Ismételt Kérdések

A Nándi Nyaraló Szarvason Mótyó Zugban található a 10418/1 helyrajzi szám alatt

A nyaraló csak helyrajzi számmal rendelkezik, azonban a navigációs applikációkkal könnyedén idetalálsz (Google Maps, Waze). Keress rá a “Nándi Nyaraló Szarvas”-ra!

Foglalásod a weboldalon keresztül a Foglalás menüponton keresztül tudod leadni. A foglalásod a visszaigazoló email után lesz érvényes.

Egyenlőre banki utalást, illetve készpénzes fizetést tudunk elfogadni. Későbbiekben tervbe van véve a SZÉP kártya elfogadása

A környék tele van izgalmas helyszínekkel, programokkal. Kattints rá a “Hasznos Linkek” menüre, és válogass a lehetőségek között

NINCSENEK. Mi nem számolunk fel különdíjat hűtés/fűtésre. A foglalási díj minden szolgáltatás, eszköz korlátlan használatát tartalmazza.

Nincs szükség kerékpárt kölcsönözni, ugyanis díjmentesen biztosítunk kerékpárt a vendégek részére.

A zuhanyzáshoz szükséges törölközőt biztosítjuk számotokra. Természetesen a “strandra” hozhattok magatoknak plusz törölközőt.

Igen, korlátlan és ingyenes Wifi

A Nyaraló mindenki igényét kielégítően fel van szerelve sütéshez-szükséges eszközökkel (akár kültéri, akár beltéri). Bográcsozás, Szalonnasütés, Grillezés faszénnel, vagy elektromos grillen, Tárcsán sütés eszközei biztosítva vannak.

Nem szükséges ezen rágódnod. Tüzifánk van, ha esetleg nem szeretsz füstölni akkor használd a gázpalackot és  gázzsámolyt.

Természetesen igen. A Nándi Nyaraló egy 2400 nm-es, forgalomtól elzárt telken fekszik, úgyhogy szabadjára lehet engedni a gyermekeket. Ki is tudják magukat tombolni a 330cm átmérőjű tramulinban.

Használd a nyaraló csónakját, mellyel evezővel vagy az elektromos motorral fel tudod fedezni a Körös rejtett zugait.

A part előtt 1 méter szélességben betonozott talaj van, ahol biztonságban meg tud állni bárki. Korlátozott méretben és mennyiségben biztosítunk mentőmellényt, mely a csónakázás során is növeli a biztonságérzetet.

A nyaralóban elérhető víz mosogatásra, zuhanyzásra alkalmas. Ivóvízként, valamint főzésre kérjük az ásványvíz használatát! Főzéshez, egyéb tevékenységhez biztosítunk csapvizet 2 x 10 literes kannában